Sjukhus besök

Igår var jag på sjukhuset och tog två sprutor. Den ena var den första dosen mot hepatit och den andra vet jag faktiskt inte vad det var för något. Sen tog jag blodprov också vilket kan vara det värsta jag vet. Hatar allt som har med nålar och sprutor att göra men efter många om och men tog jag faktiskt blodprov också. Nu har jag ju det bortgjort så nu måste jag bara ta några sprutor till. Nästa vecka har jag en hälsa undersökning som också är oblIgatorisk. Men jag tror att dom mest ska kolla längd vikt och sådant.
Engelskatest inbokad

För att ansökningen ska vara komplett behöver man göra ett engelskatest på hör och läsförståelse. Jag är inte alls nervös eftersom det nog är ett ganska enkelt test och jag tycker inte jag har några svårigheter med läs eller hör förståelse heller. Så ser absolut ingen anledning till att vara nervös.
Jag ska förhoppningsvis göra testet den 13 november i Stockholm. Det finns tyvärr varken get ready möten eller tillfällen att göra testet i Umeå där jag bor och det kändes ganska drygt att åka till Luleå för att göra det. Jag är ändå på prao den veckan i Stockholm så det passade super! 1 av 17

som sagt är ansöknings frågorna väldigt jobbiga och jag är en sån person som gärna skjuter upp jobbiga saker (läxor, plugg, städning osv) till sista minuten. Men måste verkligen försöka att inte skjuta upp det här nu eftersom det bara kommer bli värre då. Jag menar om jag måste stressa igenom frågorna så hinner jag ju inte tänka så noggrant vad jag svarar och då kanske jag inte kommer få den värdfamilj som egentligen passar mig. 
Egentligen känns det ganska sjukt att det jag skriver och gör nu kommer avgöra vad jag får för värdfamilj, vilken delstat jag hamnar i och allt. Det känns väldigt läskigt men ändå ganska coolt. nej men är iallafall färdig med 1 av alla 17 saker som ska göras. 
 
 
 
 
asså gud jag är så taggad, förväntansfull, rädd, jag vill bara åka nu!! 
 
 


RSS 2.0