Skola

Jag vet att jag inte bloggat på ett tag men det händer inte så mycket inför utbytesåret just nu för min del. Vi har betalat ansöknings avgiften och fått ett schema på när räkningarna kommer. 

Idag har jag börjat i nian. Det känns riktigt jobbigt med skola igen om jag får vara ärlig. Det var ju kul att träffa alla igen men hade gärna haft lov istället. Men man ska tänka positivt och nu när skolan dragit igång känns utbytessåret närmare än under lovet. Det här är mitt sista år i den svenska skolan innan jag drar till USA. Jag längtar så mycket just nu när årets utbytesstudenter åker. Tänk, om ett år är det jag som är där istället.dagen

Som sagt har jag en fotbollsmatch idag men innan det var jag med Wilma och Julia. Vi gjorde inte så mycket men det var trevligt ändå. Vi drack kaba (Tysk jordgubbsmjölk), åt lite kakor och pratade mest. Kommer sakna dom tjejerna när jag är i USA men vi har ju ett helt år kvar så det ska man inte tänka på nu! 


Fotboll

Är på väg till en fotbollsmatch 45 min från Umeå så hittade lite tid att blogga :) jag har inga krav på skolan i USA men om det är någonting jag verkligen skulle vilja så är det att fortsätta med fotbollen. Jag sa även det i min intervju och hon som intervjuade mig sa att det nog inte skulle vara något problem eftersom många skolor har soccer. Hon sa att om det skulle framstå i min ansökan så skulle det nog gå. Så det är jag glad över men även om det inte skulle gå så skulle det inte vara hela världen för det är ju också spännande att pröva något nytt!

Bild från gothia invigningen i år! Vi mötte Faktiskt ett amerikanskt lag på gothia! :)RSS 2.0